

با کمال مسرت طی حکمی از سوی رییس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مرجعیت ملی همکاری با شبکه دانشگاه های جاده ابریشم به دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) واگذار گردید.
شبکه دانشگاه های جاده ابریشم موسوم به SUN متشکل از دانشگاه های کشورهایی هستند که در مسیر آبی و خاکی جاده ابریشم باستانی قرار داشته اند. SUN ابتکار دانشگاه هانکوک کره جنوبی در سال ۲۰۱۵ مبتنی بر رویکرد فرهنگی با هدف درک تفاوت های فرهنگی کشورها و احترام به فرهنگ های یکدیگر با شعار “همنواختی و همدلی فرهنگی در عین تفاوت و تکثر فرهنگی” است. تعداد دانشگاه ها و شهرهای عضو SUN در سال ۲۰۲۰ به ۷۹ دانشگاه ۶۲ شهر و ۲۸ کشور رسیده است. در حال حاضر از کشورمان ۵ دانشگاه علاوه طباطبایی، دانشگاه اصفهان، شیراز و گیلان و دانشگاه بین المللی امام خمینی ره عضو SUN هستند.
در ۵ سال گذشته دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) با همکاری گسترده با دانشگاه های عضو این شبکه نقش موثر و فعالی در تحرک علمی و دانشجویی در احیای جاده باستانی ابریشم با تکیه بر خرد دانشگاهی ایفا نموده است. بر همین اساس در دومین نشست مجازی شورای هماهنگی سازمانها و مجامع بینالمللی، که روز دوشنبه ۱۵ دیماه با حضور وزیر علوم، تحقیقات وفناوری برگزار شد؛ موضوع مرجعیت ملی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) جهت ارتباط با دانشگاه های جاده ابریشم مورد بررسی قرار گرفت و مورد موافقت قرار گرفت. در این نشست دکتر علی خاکی صدیق، معاون آموزشی، دکتر غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری و دکتر صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر پاکتچی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در یونسکو، دکتر حسین سالار آملی قائم مقام وزیر و رییس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر سید ابوالحسن نائینی رییس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) و دکتر روح اله بیات معاون امور بین الملل دانشگاه حضور داشتند. در این نشست بر فعالیت دانشگاه ها در اتحادیه های بین المللی دانشگاه تاکید شد. زیرا این فعالیت ها آثار تحریمها را کمرنگ میکند و باعث توسعه فعالیتهای فرهنگی، علمی و فناوری میشود.
وزیر علوم گفتند: در بحث جاده ابریشم و کشورهای حاشیه اقیانوس هند در یک فضای رقابتی قرار داریم که باید تلاش کنیم سابقه فرهنگی و تاریخیمان را نشان دهیم بدون آنکه به موجودیت کشورهای دیگر در این حوزه تعرضی داشته باشیم و در داخل کشور هم نباید فضایی ایجاد شود که منجر به رقابتهای محلی و منطقهای شود.
گفتنی است دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) یکی از دانشگاه های فعال در بخش علمی، دانشگاهی و نیز فعالیت های دانشجویی است. و کنفرانسها، همایشها و نشست های بین المللی متعددی در این زمینه فعالیت های SUN برگزار کرده است. همچنین انجمن فعالیت های علمی – بین المللی دانشجویان را جهت تقویت حضور دانشجویان در مسابقات متعدد SUN فعال نموده است.
رئیس سازمان امور دانشجویان در خاتمه خاطرنشان کرد: استفاده از پتانسیل همکاریهای دانشجویی و برگزاری جشنوارههای فرهنگی، علمی و ورزشی در پروژههایی مانند جاده ابریشم میتواند نقش کشور را در دوران تحریمها پر رنگتر کند.
اخبار ویژه





جديدترين خبرها
-
برگزاری کارگاه آموزشی” روز نامه نگاری علم” در دانشگاه
-
اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه در فهرست محققان برتر جهان
-
اعلام نتایج اولیه پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز در مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ “
-
اطلاعیه پنجمین جشنواره آموزشی- تحصیلی جایزه ملی ایثار
-
نخستین وبینار تخصصی و بین المللی واج شناسی شناختی
-
آئین تکریم و معارفه ریاست جدید پردیس فنی و مهندسی بوئین زهرا
-
انتخاب تجربه دانشگاه بینالمللی امام خمینی به عنوان تجربه برتر در حوزه توسعه سرمایههای انسانی
-
انتخاب پایان نامه دانشجوی دانشگاه به عنوان پایان نامه برتر انجمن هیدرولیک ایران
-
هفتمین آزمون سنجش مهارتهای زبان فارسی(سامفا) برگزار شد
-
امکان ثبت درخواست فارغ التحصیلی در سامانه گلستان
-
دستورالعمل ها و آیین نامه های آموزشی مربوط به امور دانش آموختگان
-
جایزه «نقد زرین» فراخوان داد
-
رونمایی از سامانه اندازه گیری و بالانسینگ فلوی سوخت مایع در نازل توربین در دانشگاه
-
آغاز به کار پروژه اراسموس پلاس
-
برگزاری کارگاه آموزشی آمادگی آزمون زبان MSRT
-
ﺷﻴﻮهﻧﺎﻣﻪ ﭘﺬﻳﺮش ﺑﺪون آزﻣﻮن اﺳﺘﻌﺪادﻫﺎی درﺧﺸﺎن دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در دوره ﺗﺤﺼﻴﻠﻲ دﻛﺘﺮی
-
رونمایی تابلوی تمثال سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
-
نشست تخصصی “روند آینده بازار سرمایه”در دانشگاه برگزار شد
-
واگذاری مرجعیت ملی همکاری با شبکه دانشگاه های جاده ابریشم به دانشگاه
-
تجدید میثاق دانشگاهیان در یومالله ۲۲بهمن
دیدگاه ها (0)