دکتر الیاس شیوانیان، عضو هیات علمی دانشگاه: لازمه ی تبدیل علم به ثروت آشتی صنعت و جامعه با دانشگاه است و پژوهش به تنهایی کافی نیست و هفته پژوهش زمان مناسبی است که صاحبان سرمایه و اعضای هیات علمی با شرکت در جلسات هم افزایی به بیان و رفع دغدغه های خود بپردازند.
دکتر الیاس شیوانیان عضو هیات علمی گروه ریاضی و پژوهشگر در حوزه آنالیز عددی در گفت و گو با خبرنگار معاونت پژوهشی دانشگاه اظهار داشت : در چندین سال اخیر اتفافات مثبتی در عرصه پژوهش رخ داده و نگاه سیستم نیز به پژوهش جدی و بهتر ازگذشته شده است. تاسیس پارک های علم و فناوری ، مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان از اقدامات مثبت است اما قطعا نیاز به تقویت بیشتری دارد.
وی گفت : زیر بنای پژوهش نیازمند حمایت های مالی از سوی دولت یا نهادهای دولتی و خصوصی است و از آن جا که اقتصاد یک جامعه پایدار نباشد می تواند به پژوهش صدمه وارد کند.
شیوانیان در ادامه افزود: لازمه ی یک پژوهش خوب و عمیق برطرف کردن دغدغه های زندگی پژوهشگر است و اگر حمایت های کافی از سوی دانشگاه صورت نگیرد انگیزه پژوهشگر از بین خواهد رفت.
وی تصریح کرد: دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) اخیرا در رتبه بندی تایمز جایگاه خوبی را کسب کرد اما این رتبه، ریشه اش به چهار سال اخیر که از حمایت خوبی برخوردار بود باز می گردد و با توجه به روند تورمی که در کشور حاکم است اگر حمایت های مالی افزایش پیدا نکند ممکن است در سال های آتی این رتبه به سختی حاصل گردد.
دکتر الیاس شیوانیان در خصوص تسهیلاتی که دانشگاه برای پژوهشگران فراهم کرده گفت: حمایت ها برای دانشجویان و اعضای هیات علمی از کانال های مختلفی وجود دارد. برای دانشجویان حمایت از پایان نامه ها و مقالاتشان در حد ناچیزی است و برای اساتید به صورت غیرمستقیم از طریق اعتبار پژوهشی و ارتقاء صورت می گیرد و این حمایت ها می تواند انگیزه ای برای اعضای هیات علمی باشد.
وی با بیان اینکه مبالغی که برای پژوهشگران در نظر گرفته شده کافی نیست اذعان کرد: در تلاش هستیم که آیین نامه ها و ضوابط سخت گیرانه را تصحیح کنیم تا دانشجویان از حمایت مالی بهره مند بشوند اما با این حال دغدغه های دانشجویان بیش تر بیرون از دانشگاه است و دانشجویان باید خود را با امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مرتبط با رشته های خود تجهیز کنند تا برای یافتن شغل مناسب آسوده خاطر باشند.
دکتر الیاس شیوانیان افزود: موظفی اساتید در کشورهای توسعه یافته با اساتید کشورمان قابل قیاس نیست و موظفی اساتیدمان بسیار زیاد است و انرژی زیادی را می طلبد، اگر این موظفی کم باشد می توانند با وقت بیش تری به پژوهش بپردازند.
عضو هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه ادامه داد: در کشورهای توسعه یافته ارتباط قوی بین دانشگاه و صنعت وجود دارد و دانشگاه هایشان به سمت دانشگاه های نسل سوم نزدیک شده اند.
دکتر شیوانیان در پایان تاکید کرد: لازمه ی تبدیل علم به ثروت آشتی صنعت و جامعه با دانشگاه است و پژوهش به تنهایی کافی نیست و هفته پژوهش زمان مناسبی است که صاحبان سرمایه و اعضای هیات علمی با شرکت در جلسات هم افزایی به بیان و رفع دغدغه های خود بپردازند.
تبدیل علم به ثروت در گرو آشتی صنعت و جامعه با دانشگاه - پرتال خبری دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)
تبدیل علم به ثروت در گرو آشتی صنعت و جامعه با دانشگاه
08 Nov 2019
کد خبر : 1352632
تعداد بازدید : 115