محصول دانشبنیان مرکز رشد دانشگاه بینالمللی امامخمینی(ره) که مورد استفاده در حوزه صنایع پتروشیمی و آزمایشگاهی است، با حضور دکتر قاسم زاده رئیس دانشگاه رونمایی گردید.
در این مراسم که روز سهشنبه 18 دیماه در دانشگاه بینالمللی امامخمینی(ره) برگزار شد، از دستگاه "ستاپ تست کاتالیست تبدیل گاز سنتز به متانول" تولید شده در شرکت "هوشمند زیست سپهر" از شرکتهای مستقر در مرکز رشد دانشگاه، رونمایی گردید.
"ستاپ تست کاتالیست تبدیل گاز سنتز به متانول" یک سیستم هوشمند کنترل و نظارت ستاپ سنتز تری اتیل آلومینیوم، رابط کاربری و پی ال سی دارد و به منظور تسهیل تحقیقات پیرامون تکمیل زنجیره تامین، طراحی و ساخته شده است.
مهندس میثاق انصاریان مدیر شرکت هوشمند زیست سپهر با بیان اینکه این ستاپ با قابلیت آزمون مداومت، گام موثری در راستای تحقیق و توسعه کاتالیست مذکور برداشته است، افزود: این سیستم جدا کننده سرد جهت تفکیک جز به جز محصولات واکنش است و دارا بودن ادوات بارگذاری و تخلیه کاتالیست بدون نیاز به دخالت دست، کوره ی ۱۲۰۰ درجه سانتیگراد سه زون تابشی و 5 ورودی مجزای گاز، از مزایای دیگر آن است.
وی همچنین تجهیز این سیستم به مانیتورینگ و گزارش گیری تمامی دیتاها، حالت دستی و برنامه دادن به سیستم، نمایش نمودار تمامی مقادیر بصورت لایو و آرشیوی، تعریف شرایط کنترلی و پیشگیری از خطا ها و خرابی و رابط کاربری آسان و استاندارد را نیز از مهمترین مشخصات آن دانست.
مهندس انصاریان قیمت تمام شده این محصول را کمتر از نصف قیمت نمونه خارجی آن عنوان کرد و گفت: این دستگاه نمونه داخلی ندارد و با هزینه ای حدود 30 میلیارد ریال، در مدت حدود 6 ماه در حد استانداردهای جهانی طراحی و تولید شده است.
مدیر شرکت دانشبنیان گفت؛ دستگاه " ستاپ تست کاتالیست تبدیل گاز سنتز به متانول " به سفارش یک شرکت بزرگ پتروشیمی کشور تولید شده که پس از انجام چندین مرحله تست موفق آماده تحویل به کارفرما است و ما برای سفارش گیری و ارائه این محصول به شرکت ها ومراکز آزمایشگاهی و تحقیقاتی که متقاضی باشند، آمادگی کامل داریم.