به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)؛ دکتر بیژن نظری، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه در مراسم تجلیل از پروفسور اسدالله میرکریمی که ظهر دوشنبه 8 خرداد ماه در سالن آمفی تاتر دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد، اظهار کرد: پروفسور میرکریمی یکی از مفاخر کشاورزی در سطح کشور است و ابعاد شخصیتی ایشان به قدری فاخر و جامع است که امروز تنها بخشی از شخصیت ایشان معرفی میشود.
وی ابراز کرد: بخشی از آثار ایشان امروز در دانشکده کشاورزی به نمایش گذاشته میشود و هدف از برگزاری این مراسم معرفی ایشان برای الگوپذیری دانشجویان است تا دانشجویان با الگوپذیری از شخصیت پروفسور میرکریمی بتوانند در مسیر ایشان و خدمت به کشور گامهای موثر بردارند.
مهندس صفر لک، معاون بنیاد نخبگان در ادامه این مراسم بیان کرد: پروفسور میرکریمی زحمات بسیاری در حوزه رشد و توسعه شخصی و اجتماعی کشیدند و همواره در راستای خدمت به کشور گام برداشتند که آشنایی با بخشهای مختلف زندگی ایشان دربردارنده درسهای بزرگی است که میتواند مورد استفاده دانشجویان، جوانان و هیات علمی قرار بگیرد.
وی ادامه داد: ایشان در دوران کودکی شرایط بسیار سختی را سپری کردند تا بتوانند در محیط های علمی وبین المللی حضور پیدا کنند و همپای دانشمندان جهانی به کشور، دین، آیین و فرهنگ کشور خود افتخار کنند.
این مسئول با تاکید براینکه موفقیت پروفسور میرکریمی حاصل تلاش و صبر ایشان است ابراز کرد: افراد در بنیاد ملی نخبگان باید در ابتدا شناسایی میشوند و سپس در جامعه تخصصی خود قرار میگیرند و در ادامه به یک الگو تبدیل میشوند که الگوسازی شخصیت بزرگی همچون پروفسور میرکریمی با تاخیر همراه بوده است.
وی افزود: این جلسه یک جلسه مقدماتی است و ما درتلاشیم تا بتوانیم این جلسات را در راستای آشنایی دانشجویان با چهرههای علمی و انتقال تجارب این اشخاص به دانشجویان برگزار کنیم تا دانشجویان ضمن بهرمندی از تجارب بتوانند سرنخهای موجود در تحقیقات و پژوهشها را توسعه دهند.
این مسئول با تاکید براینکه از طرحهای بزرگ استادان و دانشجویان حمایت میشود تصریح کرد: اگرچه تجربه پایه تحقیق یکسان است اما گاها نسل جوان و دانشجویان نیز دارای حرفهای نو هستند که این حرفها نیز باید شنیده و بررسی شود.
وی در پایان مطرح کرد: پروفسور با ابزار قدیمی موفق به طراحی و انجام تحقیقات شدند و دراین میان تلاشهای بسیاری داشتند که شما باید در شرایط کنونی قدر سرمایههای زیرساختی را بدانید و مطلع باشید که تمام عوامل تنها یک وسیله بوده و ارزش اصلی اراده و همت شما است.
دکتر موسی رسولی،عضو هیات علمی مهندسی علوم باغبانی در ادامه این مراسم بیان کرد: این مراسم بیشتر ارزش معنوی دارد تا ما بتوانیم قدردان زحمات پروفسور میرکریمی باشیم. ایشان در مقاطع مختلف از علم و هنر گامهای موثری برداشتند و حضور و الگوپذیری از شخصیت ایشان برای دانشجویان میتواند بسیار راهگشا و راهنما باشد.
وی در ادامه تاکید کرد: پیشنهاد ما این است که جلسات دیدار با پروفسور به صورت ماهانه برای دانشجویان و چه بسا باغبانان برگزار شود تا فعالان این حوزه بتوانند از تجارب ایشان استفاده کنند و اقدامات کشاورزی با اثرگزاری بیشتری انجام شود.
این مسئول عنوان کرد: سالانه 40 میلیون تن از محصولات توسط آفات مختلف از بین میرود که این مسئله به لحاظ ارزش اقتصادی قابل توجه است.
وی افزود: در بند ج قانون 14 ماده قانون مدیریت خدمات بحران کشور مطرح شده که پایش و استقرار مراکز پیش آگاهی و اجرای طرح مراکز پایش با هدف جلوگیری آفات و امراض گیاهی باید انجام شود و ضرورت آن برای دفاع از امنیت غذایی کشور بسیار حائز اهمیت است که اگر ما بتوانیم 32 مرکز اصلی در ثبت رسمی استان و 283 مرکز پایش فنی در سطح شهرستانها را توسعه دهیم این مراکز میتوانند به مراکز تولید و باغداری کمک کنند.
دکتر رسولی در پایان گفت: ما در سطح استان با آفاتی همچون سن گندم،سیاهک،سفیدک سطحی انگور،سرطان طوقه انگور،زنبور مغزخوار پسته و مگس زیتون مواجه هستیم که برای رفع این مسائل نیازمند استفاده از تجارب پروفسور هستیم.
علی رجبپور، رئیس بنیاد ملی نخبگان قزوین در ادامه این مراسم عنوان کرد: پروفسور میرکریمی یکی از چهرههای برجسته استان در سطح کشوری هستند که برای ما همچون گوهری گرانبها ارزشمند هستند که در کمال تواضع علم خویش را در اختیار جامعه مخاطبین قرار میدهند که لازم است ما از وجود این ذخایر ارزشمند استفاده کنیم.
وی با تاکید بر حضور افراد شاخص علمی در خارج از مرزهای کشور بیان کرد: حدود 50 چهره شاخص قزوینی امروز در مراتب بالایی از تخصص خود در سطح کشور مطرح هستند که تجارب خود را به صورت رایگان در اختیار نسل جدید قرار میدهند.
این مسئول تاکید کرد: برگزاری مراسم های اینچنینی باید ادامه دار باشد و ما درنظر داریم مراسم تجلیل از پروفسور کریمی را در سطح استان و استانداری برگزار کنیم.
وی در پایان صحبتهایش گفت: کشاورزی در سطح استان بسیار مطرح بوده و لازم است در این حوزه بسیار فعال شود و حتی صنعت نیز در خدمت کشاورزی قرار بگیرد.
دکتر علی صالحی شهیدی، پیشکسوت حوزه تاریخ و جغرافیا در ادامه این مراسم عنوان کرد: مواردی که بتواند انسان را مجذوب خود کند در حوزه کشاورزی بسیار است.
وی افزود: من توصیه میکنم در مطالعه کتب به بیوگرافیها و مصاحبهها بپردازید چراکه این مصاحبهها عصاره تفکر انسانهای بزرگ است که با سعی و کوشش توانستهاند بیانات مهمی را با کوشش به کتابهای مهم تبدیل کنند و در این میان کتب پرفسور از این دست کتب هستند که مطالعه آن را به مخاطبین، دانشجویان و جوانان توصیه میکنم.
این پیشکسوت در پایان گفت: پروفسور در مسیر خود بسیار دلسوزانه حرکت کردند و در انجام تحقیقات خود تمام مراحل را خود ایشان انجام میدادند و همچنان نیز درصدد کسب اطلاعات و تحقیقات حرکت میکنند واستان خود را نیز فراموش نکردهاند که این امر باید به الگویی برای جوانان مبدل گردد.
پروفسور میرکریمی یکی از مفاخر کشاورزی در سطح کشور است - پرتال خبری دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)
پروفسور میرکریمی یکی از مفاخر کشاورزی در سطح کشور است
30 May 2023
کد خبر : 1384492
تعداد بازدید : 2207