آزمون المپیاد دانشجویی استعدادهای درخشان در دانشگاه برگزار شد 

درج شده توسط: روابط عمومی

آزمون المپیاد دانشجویی استعدادهای درخشان در دانشگاه برگزار شد 

20 Apr 2024

کد خبر : 5130236

تعداد بازدید : 681

بیست و نهمین آزمون المپیاد دانشجویی نیمه متمرکز استان قزوین، روز جمعه 31 فروردین در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد. 

دکتر زهرا اسماعیلی مدیر استعدادهای درخشان دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در خصوص این آزمون اظهارداشت: در راستای شناسایی استعدادهای درخشان دانشگاه ها و حمایت نخبگان همه ساله آزمون های المپیاد برگزار می شود. 

وی بیان کرد: در آزمون امسال ۸۰ دانشجوی دختر و پسر از دانشگاه های مختلف استان در ۲۲ رشته شرکت کرده اند تا دانش علمی و استعداد خود را در یک رقابت علمی بروز دهند. 

اسماعیلی تصریح کرد: این آزمون در دو نوبت صبح و بعدازظهر در محل دانشکده علوم انسانی دانشگاه برگزار می شود. 

وی گفت: این آزمون المپیاد علمی سراسر کشور در سطح منطقه چهار شامل دانشجویان استانهای قم، مرکزی، همدان و قزوین است. 

بگفته اسماعیلی منتخبان این المپیاد به مرحله کشوری راه پیدا می کنند که آزمون آن در شهریور ماه امسال در تهران برگزار مدیر استعدادهای درخشان دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین یادآورشد: در حال حاضر ۲۰۰ نفر از دانشجویان عضو مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه هستند. 

وی افزود: در آزمون سال گذشته تعداد ۸۶ دانشجو شرکت کردند که ۱۷ نفر برگزیده شدند. 

المپیادها به مهاجرت معکوس کمک می کند 

اسماعیلی در این گفتگو به پدیده مهاجرت مغزها و ضرورت حمایت از نخبگان هم اشاره کرد و اظهارداشت: به هر حال برخی مشکلات اقتصادی و بی توجهی به جذب نخبگان در کشور و تبلیغات گسترده در خارج از مرزها موجب شده با پدیده مهاجرت دانشجویان و نخبگان هم مواجه باشیم که بایستی با راهکارهای حمایتی و تامین نیازهای نخبگان روند این کار را کاهشی کنیم. 

وی افزود: خوشبختانه تمام قوانین کشور به سمت جلوگیری از مهاجرت نخبگان و تسهیل برای جذب و حمایت از دانشجویان استعداد درخشان است و این ازمون ها نیز در شناسایی دانشجویانی است که موفقیت و پشتکار بیشتری دارند موثر است و یک سابقه خوبی ایجاد می کنند که در بخشهای مختلف جذب شده و پذیرفته شوند. 

اسماعیلی در خصوص مزایای این آزمون هم بیان کرد: پذیرفته شدگان این آزمون می توانند از مزایای ادامه تحصیلات تکمیلی در دانشگاههای مورد نظر خود بدون آزمون و معرفی به بنیاد نخبگان و شرکت های دانش بنیان برخوردار شوند. 

وی گفت: این آزمون فرصتی برای دیده شدن دانشجویان نخبه است و به تسریع در اشتغال آنها نیز کمک می کند. 

اسماعیلی تصریح کرد: همچنین گاهی اوقات از سوی بنیاد نخبگان این افراد برای جذب در دستگاههای اجرایی معرفی می شوند و جذب در دانشگاه ها بعنوان هیئت علمی از دیگر مزایای اختصاص یافته به منتخبان المپیادهای استعداد درخشان است. 

وی اظهار امیدواری کرد با توجه و حمایت بیشترراز نخبگان دانشگاهی زمینه مهاجرت معکوس و بهره گیری از توان علمی و مهارت دانشجویان نخبه و استعدادهای درخشان در کشور بیش از گذشته مهیا شود.