در ابتدای نشست مشاور رئیس در امور خانواده ضمن تبریک ورود دانشجویان به دانشگاه، این مرحله را دوره تاثیرگذاری در زندگی فرد برای علم آموزی، تجربه اندوزی و کسب مهارت دانست بخصوص برای دانشجویانی که زندگی مشترک را آغاز کرده و برخی نیز صاحب فرزند هستند. این امر می طلبد تا در همین فضای علمی در کنار کسب دانش، مهارت لازم را برای استحکام زندگی خود کسب و زندگی مشترک خود را از آسیب های احتمالی حفظ کنند.
دکتر انصاری ضمن معرفی فعالیت های بانوان در دانشگاه افزود: کسب آگاهی و علم در حوزه های مختلف لازمه رشد فردی و اجتماعی انسان است و تا زمانی که از مسائل مختلف آگاه نباشیم، نمی توانیم درست عمل کنیم.
وی حضور دانشجویان متاهل در دانشگاه را فرصتی ارزشمند توصیف و از دانشجویان حاضر در جلسه خواست نسبت به طرح تشکیل کانون مادری در دانشگاه اهتمام جدی داشته و امور خانواده دانشگاه را در این زمینه یاری کنند.
دکتر انصاری ضمن تبیین اهداف تشکیل این کانون گفت:تشکیل کانون مادری فرصتی را برای دانشجویان متاهل فراهم می کند تا خود، برای افزایش آگاهی و مهارت های زندگی برنامه ریزی و ایدهپردازی و از تجربیات یکدیگر استفاده کنند. حفظ و ارتقای کرامت مادران، ارتقای جایگاه مادری و فرزند آوری در بین قشر تحصیلکرده، تبیین ارزش مادری و جایگاه آن به صورت علمی، استفاده از ظرفیت دانشجویی در گفتمان سازی، ترغیب به امر ازدواج و فرزند آوری، فرهنگ سازی در خصوص خانواده و دانشگاه دوستدار خانواده، ارتقای سلامت و بهداشت مادر و کودک از جمله اهداف این کانون بوده و اعضا می توانند نسبت به برگزاری برنامه هایی برای ارتقای سطح سلامت مادران دانشجو، برگزاری دورههای آموزشی و مشاوره سلامت برای مادران باردار، آموزش کودکیاری برای مادران دانشجو، تجربه نگاری دانشجویان متاهل و برگزاری برنامه تفریحی و مناسبتی خانوادگی و ... اقدام کنند.
در ادامه دانشجویان ضمن استقبال از طرح کانون، نقطه نظرات خود را نسبت به تشکیل کانون مادری و فعالیت های فرهنگی دانشجویان متاهل بیان کردند.
در پایان هدیه دانشگاه به دانشجویان متاهل و ورودی ۱۴۰۳ اهدا شد.