دراین کارگاه آموزشی دکتر کیانوش سوزنچی مدیر کل امور دانشجویان بین الملل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم نیز حضور داشت.
در آغاز دکتر مولوی معاون امور بین¬الملل دانشگاه به چرایی جذب دانشجوی بین¬الملل پرداخت و تجربه کشورهای مختلف بویژه کشورهای چین و ترکیه را در این باره بیان کرد و گفت:کشورها در سراسر دنیا در راستای تقویت دیپلماسی علمی به موضوع جذب دانشجوی بین¬الملل به صورت ویژه پرداخته اند و زیر ساخت ها و امکانات و ظرفیت های علمی خود را برای جذب حداکثر دانشجوی بین الملل به کار بسته اند.
در ادامه دکتر سوزنچی ضمن تأکید بر اهمیت موضوع جذب و نگهداشت دانشجوی بین الملل، دانشجویان بین الملل را سفیران فرهنگی و علمی دانست و گفت که هر کدام می توانند موجب توسعه ارتباطات علمی و فرهنگی کشورشان با کشور ما شوند لذا القاء فرهنگ نوع دوستی، مهربانی و میهمانوازی به دانشجویان بین الملل فارغ از هر نوع ملیت را امری مهم و ضروری دانست و به بیان چند تجربه و مصداق در این باره پرداخت.
دکتر سوزنچی دانشجوی بین الملل را به مثابه سرمایه برای دانشگاه¬ها توصیف کرد که پس از بازگشت به کشورشان منشاء خیر و برکت خواهند شد بنابراین بهتر است این سرمایه¬ها به دست مدیران و کارمندان دانشگاه¬ها حفظ و تقویت شوند.
در ادامه کارگاه، کارمندان و یاوران علمی به بیان نکته نظرات، پیشنهادات و سوالات خود پرداختند. دکتر سوزنچی و دکتر مولوی نیز ضمن استقبال از پیشنهادات ارائه شده به سوالات پاسخ دادند.